badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Complete badkamerrenovatie met coördinatie

Onze specialiteit is het renoveren van badkamers van A tot Z, waarbij we alle aspecten van het project voor onze rekening nemen. Van in het begin begeleiden we u bij het maken van de juiste keuzes op vlak van indeling en materialen. Met haar ervaring als assistent-architecte en toonzaaladviseur is Sofie het ideale klankbord voor uw wensen en ideeën. We zorgen voor een vlotte coördinatie met alle andere aannemers. Hiervoor werken we steeds samen met dezelfde betrouwbare partners. Zo zijn we zeker dat het eindresultaat voldoet aan al uw verwachtingen.

Opfrissen van uw badkamer

Wilt u graag een nieuw toilet laten plaatsen?
Is uw douchekraan aan vervanging toe?
Is het tijd voor een nieuw, eigentijds wastafelmeubel?
Ook daarvoor kunt u terecht bij het team van Joris Meuninck!

opfrissen
ouderen

Aanpassing voor oudere mensen

Wanneer u een dagje ouder wordt, kunt u moeilijkheden ondervinden om veilig in en uit het bad te stappen. Uiteraard hoeft dat geen reden te zijn om te verhuizen. Het vervangen van uw bad door een inloopdouche of het installeren van een badlift is zeker ook een optie. Zo kunt u opnieuw comfortabel en veilig genieten van uw eigen badkamer.

Aanpassing voor personen met een fysieke beperking

Mensen met een fysieke beperking ondervinden vaak problemen in de badkamer. Wat zij nodig hebben, is een badkamer die specifiek is aangepast aan hun behoeften en wensen. Wij werken samen met een ergotherapeute zodat we optimaal advies kunnen verlenen hierbij. Als u dat wenst, kunnen we ook een beroep doen op een interieurarchitecte die gespecialiseerd is in het ontwerpen van mooie, gebruiksvriendelijke badkamers voor mensen met een fysieke beperking.

beperking

Is uw badkamer aan opfrissing of vernieuwing toe?
Met het ervaren team van Joris Meuninck bvba hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!

Joris Meuninck bvba
Leon Bekaertlaan 38
9880 Aalter
0479643884
joris@jorismeuninck.be
BE 0644.790.474

© All rights reserved