visie

Het team achter loodgietersbedrijf Joris Meuninck

Uw betrouwbare partner op vlak van sanitair en verwarming

Wij willen al onze klanten laten genieten in een mooie, comfortabele badkamer en met een energie-efficiënte verwarmingsinstallatie, zonder dat ze zich daarover zorgen moeten maken. We zijn met veel plezier uw aanspreekpunt bij het herinrichten of vernieuwen van uw badkamer of uw verwarming. U kunt bij ons terecht voor uw volledige project, van gericht advies vooraf over de vlekkeloze uitvoering tot het onderhoud nadien.

Teamwork

We zijn een klein team en kiezen er bewust voor om klein te blijven. Op die manier kunnen we elke klant de persoonlijke aandacht geven die hij/zij verdient, en kunnen we al onze projecten gericht en efficiënt uitvoeren. Korte communicatielijnen en grondige dossierkennis zijn onze prioriteit. We beseffen dat we geen specialist kunnen zijn in alle aspecten die bij een complete sanitaire renovatie aan bod komen. Daarom werken we samen met verschillende zorgvuldig geselecteerde partners, die allemaal een krak in hun vak zijn. Zo kunnen we u een ruim gamma aan diensten aanbieden. Ons team zorgt voor een vlotte coördinatie van alle betrokken partijen en aannemers. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken!

teamwork
joris2

Joris

Ons loodgietersbedrijf is ontstaan en gegroeid uit een eenmanszaak en wordt geleid door Joris Meuninck. Als boerenzoon is hard werken hem met de paplepel ingegeven. Ruim 20 jaar lang, van zijn achttiende, staat Joris dag in dag uit op de werf als installateur sanitair en centrale verwarming. Perfectionistisch als hij is, doet hij met zijn uitgebreide stielkennis niks liever dan mooie sanitaire installaties ook technisch perfect in elkaar steken.

Sofie

Sinds 2012 kan Joris rekenen op de hulp van zijn echtgenote Sofie Lobbens. Als voormalig assistent-architecte en badkameradviseur in de toonzaal van een gerenomeerde groothandel is zij de geknipte vrouw om de voorbereiding van uw renovatieproject in goede banen te leiden. Met veel aandacht voor esthetiek en duurzaamheid gidst Sofie u doorheen de vele keuzemogelijkheden. Wanneer de voorbereidende fase achter de rug is, is het tijd voor Joris om in actie te schieten. Sofie en Joris vullen elkaar perfect aan en vormen een goed geolied team. Uw project is in uitstekende handen!

sofie2

Tilly

Sinds het najaar van 2015 is zij onze grootste supporter. Onze lieve dochter stimuleert ons om elke dag weer het beste van onszelf te geven voor onze klanten!

Vic

Deze kleine kerel is pas in januari 2021 geboren maar geniet er nu al van om papa’s spullen aan te geven als hij aan het werken is in het magazijn.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw sanitair en verwarming? Neem contact met ons op!

Joris Meuninck bvba
Leon Bekaertlaan 38
9880 Aalter
0479643884
joris@jorismeuninck.be
BE 0644.790.474

© All rights reserved