Hallo, ik ben Joris Meuninck

Uw betrouwbare partner op vlak van sanitair en verwarming

Ik wil iedereen laten genieten in een mooie, comfortabele badkamer en met een energie-efficiënte verwarmingsinstallatie, zonder dat u zich daarover zorgen moet maken. Ik ben met veel plezier uw aanspreekpunt bij het herinrichten of vernieuwen van uw badkamer of uw verwarming. U kunt bij mij terecht voor uw volledige project, van gericht advies vooraf over de vlekkeloze uitvoering tot het onderhoud nadien.

Als boerenzoon is hard werken me met de paplepel ingegeven. Al sinds 1999 sta ik dag in dag uit op de werf als installateur sanitair en centrale verwarming. Met mijn oog voor detail en mijn uitgebreide stielkennis doe ik niets liever dan mooie installaties, die ook technisch perfect in elkaar zitten, afleveren zodat u zorgeloos kan genieten.

"Ik verzorg uw badkamer en verwarmingsinstallatie tot in de puntjes, want elke druppel telt."

Over Joris Meuninck BV

Na mijn schoolcarrière heb ik in loondienst gewerkt bij een sanitair bedrijf. Ik heb me in die tijd ook bijgeschoold in verwarmingstechnieken. Na nog enkele jaren ervaring opdoen ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Aanvankelijk in bijberoep, maar al snel nam ik afscheid van het werken in loondienst. Sinds 2015 leg ik mij volledig toe op Joris Meuninck BV. Intussen heb ik me omringd door een goed draaiend team dat alle aspecten van jouw project in goed banen leidt.

We zijn een klein team en kiezen er bewust voor om klein te blijven. Op die manier kunnen we elke klant de persoonlijke aandacht geven die hij/zij verdient, en kunnen we al onze projecten gericht en efficiënt uitvoeren. Korte communicatielijnen en grondige dossierkennis zijn onze prioriteit. We beseffen dat we geen specialist kunnen zijn in alle aspecten die bij een complete sanitaire renovatie aan bod komen. Daarom werken we samen met verschillende zorgvuldig geselecteerde partners, die allemaal een krak in hun vak zijn. Zo kunnen we u een ruim gamma aan diensten aanbieden. Ons team zorgt voor een vlotte coördinatie van alle betrokken partijen en aannemers. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken!

De voordelen van met ons samenwerken

Ruim 25 jaar ervaring

Al sinds mijn 18e ben ik gebeten door sanitair, verwarming en de bijhorende technieken. Intussen heb ik al honderden installaties geplaatst, hersteld of vernieuwd en hebben deze technieken geen geheimen meer voor mij. Dankzij mijn ervaring ken ik alle do’s and don’ts en kan ik jou correct advies geven.

Korte communicatielijnen

Als zaakvoerder ben ik het eerste aanspreekpunt tijdens de voorbereiding en uitvoering van jouw project. Zo ben ik volledig op de hoogte van jouw wensen en kan ik daar goed op inspelen. Voor de administratie en boekhouding word ik bijgestaan door experten ter zake, waardoor ik mij volledig kan focussen op de operationele zaken.

Hoogstaande afwerking

Ik ben graag fier op mijn werk, dus werk ik elke installatie af met oog voor detail. Bij ons geen half werk of minderwaardige producten, maar steeds een installatie die technisch en esthetisch helemaal op punt staat.

Project D

Wat anderen zeggen over ons werk

Dat is alweer een druppel die goed gevallen is. Hartelijk dank voor de fijne afwerking Joris.

Michel, Deinze

De badkamer is echt fantastisch!!!!!!!!
Het is een waar plezier om te douchen in de nieuwe luxueuze badkamer, we genieten er enorm van! Het is nog wat moeilijk te vatten dat dit echt onze badkamer is, we hebben beiden het gevoel dat we op hotel zijn!
Duizend maal dank voor al het harde werk en de uiterst soigneuse afwerking, om alles in goede banen te leidenen ons zo’n fantastische badkamer te bezorgen.

Martine en Steve

Perfect werk! Bedankt voor de vlotte opvolging, het eerlijke advies en de nette installatie. Wij zijn weer gerust voor een hele tijd. Merci.

Filip, Aalter

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw sanitair en verwarming? Neem contact met ons op!

Joris Meuninck bvba
Leon Bekaertlaan 38
9880 Aalter
0479643884
joris@jorismeuninck.be
BE 0644.790.474

© All rights reserved