Projecten

Project in Gent

Totaalrenovatie studio D.

Project D

Enkele jaren na een eerdere samenwerking contacteerde klant D. ons voor een nieuw project in hetzelfde gebouw. Deze verouderde studio aan de Coupure in Gent was toe aan een grondige opfrisbeurt zodat hij opnieuw geschikt zou zijn voor verhuur. Joris Meuninck verving alle oude leidingen, installeerde nieuwe radiatoren en plaatste een gebruiksvriendelijke badkamer. In samenwerking met de elektricien en de schrijnwerker werd de studio omgetoverd tot een plek om tot rust te komen in de drukke stad.

Project in Duinbergen

Totaalrenovatie penthouse L.

Toen de eigenaars van een penthouse in Duinbergen de kans kregen om het aangrenzende penthouse te kopen, vroegen ze aan Joris Meuninck om, in samenwerking met andere aannemers, beiden appartementen om te toveren tot één modern geheel. Alle leidingen werden vervangen en de twee badkamers werden grondig gerenoveerd met duurzame en tijdloze materialen. Een leuk detail zijn de wastafelkranen, die geïntegreerd zijn in de spiegelkasten.

Project in Asse

Renovatie sanitair basisschool

Het sanitair in scholen laat weleens te wensen over. Deze school in Asse pakte dit kordaat aan samen met Joris Meuninck. Tijdens de zomervakantie gingen we er met onze onderaannemers aan de slag om deze sanitaire ruimte met 3 toiletten om te bouwen naar een opgefriste, aangename ruimte met 7 toiletten en nieuwe wastafels. Budget- en gebruiksvriendelijk!

Project in Gent

Renovatie 
studio D.

Wanneer de dochter van klant D. begon te studeren in Gent, kocht en renoveerde de klant een studio aan de Coupure voor haar. Na het strippen van de volledige studio werd hij helemaal opnieuw opgebouwd. Het team van Joris Meuninck stond in voor al het sanitair en de verwarming. We begeleidden de klant ook in de toonzaal om de juiste keuzes te maken voor zijn renovatieproject. 

Heeft u ook plannen om uw badkamer of sanitair te vernieuwen of te renoveren?
Laat u begeleiden door de experts van Joris Meuninck bvba!

Joris Meuninck bvba
Leon Bekaertlaan 38
9880 Aalter
0479643884
joris@jorismeuninck.be
BE 0644.790.474

© All rights reserved