ketel.jpg

Verwarming

Gaswandketel

Is uw verwarmingsketel defect? Dan zorgen wij voor een snelle en vlekkeloze vervanging.

Warmtepomp

U kunt of wilt geen verwarming op aardgas gebruiken? Dan is een warmtepomp een uitstekend alternatief. Een warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht of aan de bodem om uw woning en water op te warmen. Ideaal in combinatie met vloerverwarming in een nieuwbouwwoning, maar een warmtepomp kan even goed geïnstalleerd worden bij een renovatie. In onze eigen woning hebben we bijvoorbeeld de oude stookolieketel vervangen door een warmtepomp.

warmtepomp
zonneboiler

Zonneboiler

Met een zonneboiler wordt water verwarmd aan de hand van zonlicht. Dit kan ook in combinatie met een warmtepomp of een gaswandketel gebruikt worden. Zo verbruikt u minder gas of elektriciteit om water te verwarmen.

Radiatoren en convectoren

Radiatoren en convectoren worden vandaag nog veel geplaatst. Het is belangrijk dat de installatie gebeurt volgens ‘de regels van de kunst’ zodat ze een maximale warmte kunnen afgeven. Joris Meuninck bvba plaatst zowel budgetvriendelijke plaatradiatoren als designmodellen in staal en aluminium.

radiator
vloerverwarming

Vloerverwarming en wandverwarming

Mensen kiezen steeds vaker voor vloer- of wandverwarming voor hun woning. In dat geval plaatsen we de leidingen onder de vloer of in de muur, waardoor warm water circuleert. Heel aangenaam voor blote voeten en volledig onzichtbaar dus esthetisch verantwoord!

Periodiek onderhoud en verwarmingsaudit

Het is belangrijk dat u uw verwarmingsketel regelmatig laat nazien door een erkende vakman zodat hij correct en zuinig blijft werken. Voor een toestel op aardgas moet dit om de twee jaar gebeuren. Hierbij voert ons team een rookgasananlyse uit, maken we het toestel vanbinnen grondig schoon, vervangen we versleten onderdelen en stellen we de diverse parameters bij indien nodig. Daarna doen we nog een tweede rookgasanalyse en ten slotte stellen we het onderhoudsattest op. Hierop ziet u duidelijk welke rendementswinst bereikt is met het onderhoud.

onderhoud

U wilt uw woning duurzaam en efficiënt verwarmen zodat het er heerlijk genieten is van een aangename warmte?
Wij hebben veel ervaring in innovatieve verwarmingsprojecten.
Neem contact op voor meer informatie!

Joris Meuninck bvba
Leon Bekaertlaan 38
9880 Aalter
0479643884
joris@jorismeuninck.be
BE 0644.790.474

© All rights reserved