plaatsbezoek

Onze werkwijze

Stap 1: Plaatsbezoek

Wilt u uw badkamer renoveren? Dan neemt u best contact op met Sofie. Zij komt bij u thuis langs om de te renoveren ruimte nauwkeurig op te meten en te luisteren naar uw wensen. Samen bespreken jullie wat de ideale indeling van de ruimte is volgens uw levensstijl en uw budget.

Stap 2: Materiaalkeuze

De volgende stap is het kiezen van de materialen: sanitaire toestellen, verlichtingsarmaturen en betegeling. Als u dat wenst, gaat Sofie met u mee naar de toonzalen van onze leveranciers. Zo bent u zeker van goede begeleiding en advies op uw maat.

toonzaal
offerte

Stap 3: Offerte

Eens we alle prijzen hebben verzameld, brengen we ze samen in één overzichtelijke offerte. Zo weet u meteen hoeveel uw sanitair project zal kosten. We bespreken de offerte in detail met u. We bezorgen u een 3D-simulatie van uw badkamer zodat u een goed beeld heeft van hoe ze eruit zal zien.

Stap 4: Bestelling

Na uw goedkeuring van de offerte bestellen we alle materialen voor de badkamer. Vervolgens stellen we een nauwkeurige planning op voor uw project. We zorgen dat alle onderaannemers op de hoogte zijn zodat ze de planning strikt kunnen naleven.

bestelling
uitvoering

Stap 5: Uitvoering

Daarna is het tijd voor actie! U kunt met een gerust hart uw volledige project aan ons toevertrouwen. Als u dat wilt, kunt u bepaalde werken ook zelf uitvoeren. Wij werken altijd met veel respect voor uw woning en uw privéleven. U hoeft zich geen zorgen te maken over afval: ons team neemt al het bouwafval en de verpakkingen weer mee en zorgt voor een grondige eindschoonmaak.

Stap 6: Oplevering

Na de afwerking van de laatste details, zoals het bevestigen van accessoires, geven we u advies over hoe u uw nieuwe badkamer goed kunt onderhouden. Ook als u later nog vragen heeft, kunt u steeds op Joris Meuninck en zijn team blijven rekenen.

oplevering

Een badkamerrenovatie of verwarmingsproject?
Wij begeleiden u van begin tot einde, zodat u er zelf niet mee bezig moet zijn.
Neem vrijblijvend contact op.

Joris Meuninck bvba
Leon Bekaertlaan 38
9880 Aalter
0479643884
joris@jorismeuninck.be
BE 0644.790.474

© All rights reserved